Hark Kachels

De passie voor het bouwen van Hark haarden is sinds 1971 bij hen onverminderd groot. Zij ontwikkelen hun producten voortdurend, zonder de wortels van het bedrijf te vergeten. Traditioneel vakmanschap is bij HARK net zo belangrijk als onderzoek naar toekomstgerichte oplossingen en technische innovaties in de haardenbouw. Het resultaat is een unieke variëteit aan hoogwaardige haarden en kachels, die u individueel kunt configureren en aanpassen aan uw wensen.


Het uitgebreide assortiment van HARK Kaminbau omvat veel verschillende haarden , kachels , tegelkachels en pelletkachels . Wat betreft vorm, materialen en kleuren kunt u een grote keuze verwachten die niets te wensen overlaat. Bovendien kunt u vertrouwen op geavanceerde en betrouwbare technologie. Hun kachels en verwarmingsinzetstukken met ECOplus-technologie zorgen voor een schone verbranding en een hoge energie-efficiëntie bij een extreem laag brandstofverbruik.


Wat wij bij Kachelcentrum Twente je te bieden hebben

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een houtkachel in huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat er vele smaken zijn. Houtkachels kunnen verschillen in grootte, materiaal, kleur en ga zo maar door. Er is dus voor ieder wat wils, maar dat maakt het ook lastig om een keuze te maken. Heeft u al wat moois gezien? Dit zijn onze favorieten: 57 ECOplus EX, 44 GT ECOplus, 105 GT ECOplus, 130 ECOplus, 110 ECOplus, 116 ECOplus, Winston, 6/26.57.2.0 en 1/168.0.

Wilt u graag de haarden van Hark in het echt zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image content_image content_image content_image
content_image content_image content_image