TermaTech Kachels

Wie zegt dat een houtkachel niet net zo mooi kan zijn als hij efficiënt en milieuvriendelijk is? Wanneer de architecten van TermaTech een houtkachel tekenen, dan is het uitgangspunt een mooi samenspel van esthetiek, kwaliteit en rendement. U zult uw nieuwe houtkachel de komende jaren immers niet verplaatsen. Dus moet hij een lust voor het oog, het milieu en uw portemonnee zijn!


TermaTech zet de Scandinavische designtraditie met trots en zorg voort. Vorm en functie vormen een synthese. De bediening is doordacht en respect voor het familiebudget en de CO2-boekhouding van de samenleving zijn ingebouwd. Onderdeel van hun benadering van design is ook dat de prijs betaalbaar is.


Wat wij bij Kachelcentrum Twente je te bieden hebben

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een houtkachel in huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat er vele smaken zijn. Houtkachels kunnen verschillen in grootte, materiaal, kleur en ga zo maar door. Er is dus voor ieder wat wils, maar dat maakt het ook lastig om een keuze te maken. Heeft u al wat moois gezien?

Dit zijn onze favorieten van TermaTech: TT21RS, TT21R, TT23RGS, TT23, TT30, TT30GS, TT55, TT80RL, TT80RLS. Wilt u ze graag in het echt zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image content_image content_image content_image
content_image content_image content_image