Tonwerk Kachels

Er gaat niets boven een knetterend vuur in de woonkamer, dat in het koude jaargetijde voor aangename warmte zorgt en uw huis omtovert in een gezellige plek van welzijn en ontspanning. Vooral in de wintermaanden, wanneer we zelden onze batterijen kunnen opladen met de weldadige warmte van de zon, is een warme en huiselijke woonsfeer bijzonder belangrijk voor lichaam en geest. Dan verlangen veel mensen naar het vuur terug, zodat ze kunnen genieten van de rust en fascinatie van deze natuurlijke bron.


Alle positieve eigenschappen van een schouw en tegelkachel gecombineerd

Tonwerk ovens formuleerde al jaren geleden de visie om een ​​oven te creëren die alle positieve eigenschappen van een schouw en tegelkachel combineert. Het moet ruimtebesparend en eigentijds van ontwerp zijn, een ruim zicht op het vuur mogelijk maken en tegelijkertijd langdurige, gezonde stralingswarmte uitstralen. Maar meer dan dat: hij moet andere ovens overtreffen op het gebied van efficiëntie en milieuvriendelijkheid en nieuwe normen stellen op het gebied van ontwerp en functionaliteit.

Om deze visie werkelijkheid te laten worden, zijn we ons met al onze motivatie gaan wijden aan innovatieve verwarmingstechnologie. om onvermoeibaar onderzoek te doen en nooit te stoppen met proberen goede dingen nog beter te maken. Dit was de enige manier om een ​​tot dan toe uniek product te creëren: de Tonwerk opslagkernoven® “made in Switzerland”. En al deze kennis is nu gebundeld in de Tonwerk kernovens, die met precisie vakmanschap worden vervaardigd.

Het resultaat zijn producten die het aangename met het nuttige combineren. Maximale energieopbrengst bij minimaal houtverbruik, milieuvriendelijke verbranding met lage uitstoot van schadelijke stoffen, urenlang zachte stralingswarmte met natuurlijk welzijn en internationaal bekroond design en de modernste technologie op het hoogste niveau. is veel meer voor onze moderne opslagkernovens dan dat. Daarom nodig ik u graag uit om met mij mee te doen Volg de volgende pagina’s in de wereld van onze unieke Tonwerk opslagkernovens.


Wat wij bij Kachelcentrum Twente je te bieden hebben

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een houtkachel in huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat er vele smaken zijn. Houtkachels kunnen verschillen in grootte, materiaal, kleur en ga zo maar door. Er is dus voor ieder wat wils, maar dat maakt het ook lastig om een keuze te maken. Heeft u al wat moois gezien? Dit zijn onze favorieten: T-TWO Swing, T-ART, T-Line, T-Neo, T-Sky, T-Two Stone, T-Two Steel en Cristia

Wilt u de kachels van Tonwerk graag in het echt zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image content_image content_image content_image
content_image content_image content_image