Kamin filter

Ontdek de revolutie in schonere en efficiënte houtkacheltechnologie, rechtstreeks vanuit Duitsland! TermaTech introduceert met trots de Kaminfilterkat fijnstoffilter, de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die voldoet aan de strenge Duitse normen.


Waarom is de Kaminfilterkat jouw must-have dit stookseizoen?

Eersteklas Duitse Kwaliteit: De Kaminfilterkat is niet zomaar een filter; het is de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die met trots in Duitsland verkocht en geïnstalleerd mag worden. Goedgekeurd door het prestigieuze Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt), is deze innovatieve filter ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geoptimaliseerd voor jouw houtkachel: De Kaminfilterkat is geperfectioneerd voor houtkachels met een vermogensbereik van 6 tot 10 KW. Het begint zijn magie al bij een rookgastemperatuur van slechts 160 graden! Gemonteerd in een zwart stalen 2 mm. kachelbuis.

Bewezen Technologie: Vertrouw op bewezen technologie voor een schonere luchtkwaliteit in jouw leefomgeving. De kern van de Kaminfilterkat is gebaseerd op een metalen drager die wereldwijd meer dan 300 miljoen keer zijn effectiviteit heeft bewezen in auto’s en vrachtwagens.


Wat wij bij Kachelcentrum Twente te bieden hebben

Wij hebben bij Kachelcentrum Twente een assortiment met fijnstofafscheiders, trekbegrenzers, uitlaatkleppen, geluiddempers, rookafzuigers en andere schoorsteentoebehoren.

Wilt u dit graag in het echt zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image content_image content_image