Lacunza Kachels

Lacunza is een referentie op de markt voor kookkachels, houtkachels en haarden. Zij ontwerpen, produceren en verkopen onze eigen producten.


Hun grootste rijkdom is het team van medewerkers en hun inzet voor ons solide bedrijfsproject. Dit project is gebaseerd op respect voor de sociale, economische en ecologische omgeving en daardoor geven ze hun rijkdom terug aan de omgeving.


In Lacunza is het belang van de zorg voor de bossen duidelijk voor hen. Hun productieprocessen streven naar de grootste energie-efficiëntie en de kleinste ecologische voetafdruk. Zij verzorgen en herplanten bossen die een van de grootste bronnen van warmte en energie leveren: hout.


Wat wij bij Kachelcentrum Twente je te bieden hebben

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een houtkachel in huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat er vele smaken zijn. Houtkachels kunnen verschillen in grootte, materiaal, kleur en ga zo maar door. Er is dus voor ieder wat wils, maar dat maakt het ook lastig om een keuze te maken. Heeft u al wat moois gezien? Dit zijn onze favorieten: Stelar 93, Bidart, Garde, Paris 800 CL ID, Altea, Atlantic 613, Levante, Sagra CH en Atlantic 603.

Wilt u de kachels van Lacunza graag in het echt zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image content_image content_image content_image
content_image content_image content_image