Kachelcentrum Twente

Wij helpen u de juiste sfeer in huis te creëren

pic1

Het kan niet anders dan dat wij een passie voor kachels hebben en wat zij teweegbrengen. Bij Kachelcentrum Twente werken ervaren mensen die samen met u kijken naar de meest geschikte kachel voor in uw huis. De juiste sfeer en klantbeleving staat bij ons voorop. Daarom luisteren we goed naar uw wensen voor een houtkachel.Op basis van uw wensen krijgt u van ons een deskundig advies. Dit advies bespreken we graag met u onder het genot van een bakje koffie, zodat we tijd kunnen nemen om een keuze te maken.

Kies de juiste kachel voor uw woningWanneer u zich aan het oriënteren bent voor een houtkachel in huis, dan bent u er vast al achter gekomen dat er vele smaken zijn. Houtkachels kunnen verschillen in grootte, materiaal, kleur en ga zo maar door. Er is dus voor ieder wat wils, maar dat maakt het ook lastig om een keuze te maken. Heeft u al wat moois gezien?

Kies voor betrouwbare service en vakmanschapU kunt ervoor kiezen om in onze webshop een houtkachel uit te kiezen. Toch zullen we het begrijpen als u liever eerst de sfeer wil komen proeven. Even voelen welke sfeer de houtkachel afgeeft en of deze bij u past. Maak dan een afspraak bij ons in de showroom.

Wat klanten zeggen