ExtraStove Kachels

ExtraStove is een Italiaans pelletkachel merk dat milieuvriendelijke warmte creëert met behulp van Pelletkorrels. Zo behoort Extra stove tot de meest innovatieve, milieuvriendelijke en betaalbare verwarmingssystemen die op de Europese markt bereikbaar zijn. Een van de vele voordelen die ExtraStove te bieden heeft is het hoge rendement, het gebruiksvriendelijke bedieningssysteem, strakke ontwerpen en de betaalbaarheid van de toestellen.


Dankzij de 100% productie in de eigen gekwalificeerde fabriek, bieden zij de volledige betrouwbaarheid in het gebruik en de voorzieningen van ExtraStove.


Het voordeel van een fijnstoffilter

Om ervoor te zorgen dat de kachel bij uw interieur past, biedt ExtraStove een breed assortiment aan modellen en vermogens. Hiermee voldoet hij aan de wensen van iedereen, dankzij verschillende afwerkingen, materialen en details. Dit zijn onze favorieten van ExtraStove: ES11, ET70 en de Baby.

Wilt u de kachels van ExtraStove graag in het echt zien en beleven. Dan nodigen we u graag uit in onze showroom! Deze is op afspraak te bezoeken.

content_image